Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Sürekli değişen ve gelişen dünyada ulusal ve evrensel değerleri benimseyerek sahip olduğu potansiyellerini fark eden, kapasitelerini en üst düzeyde kullanan yaratıcı düşünce gücüne sahip geleceğe yön verecek bireyleri yetiştirmede lider kurum olmak..

Misyon: Zeka , yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri ya da özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren bireylerin konunun uzmanları tarafından tespit edilerek sahip oldukları genel ve özel yeteneklerine yönelik yaşantısal eğitim vermektir.

Başarılar: 2019-2024 Lüleburgaz TSO Bilsem ULUSAL ve ULUSLARARASI DERECE ALAN PROJELER - YARIŞMALAR 1-PERA Lisesi / 14. PERA Resim Yarışması / 2019/ Türkiye 3.sü 2-ÇEK CUMHURİYETİ / 48.Çocuk Resimleri Sempozyumu /2020/ MANSİYON 3-TEKNOFEST-İnsanlık Yararına Teknoloji/Afet Yönetimi_2020 TÜRKİYE İKİNCİSi ayrı 4-Habitat-QNB - Scratch Cup 2021 / EN İYİ PROJE ÖDÜLÜ 5-Türkcell - MEB ÖZEL EĞİTİM /ZEKATHLON 2021 / Türkiye ÜÇÜNCÜSÜ 6- TEKNOFEST - İnsannlık Yararına Teknoloji/Afet Yönetimi_ÜNİVERSİTE Kategorisi / 2022_EN İYİ SUNUM 7-Kocaeli Üniversitesi /IARTSYMP II. ULUSLARARASI SANAT SEMPOZYUMU (Sanatın Ritmi Uluslararası Sanat Sempozyumu) : 2023/Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Baki Komsuoğlu Müzesi daimî koleksiyonuna dahil edildi.

Pansiyon Bilgileri: Pansiyon yok
Saatler: HAFTA İÇİ 16:00 - 20:00 HAfTA SONU 09: 00 12:00
Isınma: KALORİFER
Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://luleburgazbilsem.meb.k12.tr

Adres - Gençlik mahallesi Güneş Sokak No 17 Lüleburgaz / Kırklareli

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Gençlik Mahallesi Güneş Sokak No 17 Lüleburgaz / Kırklareli

Adres - Gençlik mahallesi Güneş Sokak No 17 Lüleburgaz / Kırklareli

Ulaşım Şehir içi minübüsleri ile (Adliye Hattı) okulumuza ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 2KM.