TZV BÖLGE FİNALİNE YÜKSELDİK

12.03.2024 162

TÜRKİYE ZEKA VAKFI SEKA OYUNLARI ŞAMPİYONASI  BÖLGE FİNALİNE YÜKSELDİK

Öğrencilerimizin  bireysel olarak yarıştığı ilk aşama bitmiştir.  İl Finalleri Sınavında kendi okulunun ilgili sınıfında ilk 3 sırayı alan öğrenciler okul takımını oluştururlar. Eşitlik durumunda sınavı erken tamamlayan yarışmacı üst sırada yer alacaktır (Sınavı tamamlama kriteri olarak en son cevap kaydı yapılan zaman dikkate alınır). Takımlar 1 ya da 2 öğrenciyle de oluşabilir.

İl Finalleri Sınavına ait sonuçlar açıklanmıştır. Her okulun ilgili sınıfta en yüksek puanı alan ilk 3 öğrencisinin puan ortalaması o okulun o sınıftaki Okul İl Puanı olarak kabul edilmiştir. Puanı aynı olan okullar kendi aralarında sıralanırken -koşullarda belirtildiği üzere- en yüksek puanı alan ilk 3 öğrencinin Türkiye geneli sıralaması dikkate alınmıştır.

Puanı ve ek puanı eşit olan öğrenciler kendi aralarında sıralanırken -koşullarda belirtildiği üzere- sınavı erken tamamlayan yarışmacı üst sırada yer alacak şekilde düzenleme yapılmıştır.

Sıralama sonucunda her ilden ilk 5 okul ve ek olarak %30’luk dilime giren tüm okullar Bölge Finalleri Sınavına katılmaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimiz:

2. Sınıf : Elisa SARICAN, Barlas Bartu COŞKUN, Ahmet Tahir TAHİROĞLU,

4.sınıf: Fatma YÜRÜKOĞLU, Tan ÇETİN ,

5.sınıf : Zeynep Merve ŞEKER

Danışman Öğretmen : İlkan CESUR

Danışman öğretmenimizi ve katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

12-03-2024

12-03-202412-03-2024https://sampiyona.tzv.org.tr/takvim